KÖNYVELÉS CÉGEKNEK

Választható könyvelési csomagok CÉGES

CSERMELY-CSOMAGPATAK-CSOMAGFOLYÓ-CSOMAGONLINE KÖNYVELŐI-CSOMAG
1-3 fős cégeknekMax. 4-10 főt foglalkoztató cégeknek ajánljuk10 személynél több főt foglalkoztató cégeknekTársas vállalkozásoknak
(kft., bt.)
Bevallások, munkaszerződések elkészítéseCSERMELY-csomag szolgáltatásaiPATAK-csomag szolgáltatásaiA távolság nem akadály
BérszámfejtésAlkalmi munkavállalók ki-, és bejelentése SZJA bevallások elkészítése.Szkennelés után elküldöd nekünk
a számlákat és dokumentumokat
Táppénz, GYES, TGYÁS ügyintézések.
Átvezetési és részletfizetési kérelmek.
Éves zárás.Hatóságok előtti képviselet (NAV, OEP)Mi lekönyveljük a vállalkozásod
anyagait
Iparűzési adó elkészítése.
KSH jelentések elkészítése
20.000,- Ft/hó35.000,- Ft/hó50.000,- Ft/hó-tól18.000,- Ft/hót-ól

MEGNÉZEM

MEGNÉZEM

MEGNÉZEM

MEGNÉZEM

CSERMELY-CSOMAG

Ezt a csomagot azoknak a társas vállalkozásoknak ajánljuk, akik egyszemélyes céget vezetnek, esetleg van 1-3 fő alkalmazottjuk is. Elkészítjük a bevallásokat, megírjuk a munkaszerződéseket. Végezzük a bérszámfejtést és a táppénz, GYES, TGYÁS ügyintézéseket is levesszük a válladról.
Átvezetési és részletfizetési kérelmeket elintézzük. Ebben a csomagban az iparűzési adó és a KSH jelentések elkészítése is benne van. Igény esetén a könyvelési anyagért havi 1 alkalommal elmegyünk, ha Dombóvár vagy Nagykónyi 15 km-es körzetében laksz.
20.000,- Ft/hó-től

PATAK-CSOMAG

Maximum 4-10 főt foglalkoztató cégeknek ajánljuk ezt a csomagot. Bele tartozik a szolgáltatásba minden, ami a CSERMELY-CSOMAGBAN is benne van, és még elintézzük az alkalmi munkavállalók ki-, és bejelentését. Az éves zárás díját tartalmazza a könyvelési díj. Igény esetén a könyvelési anyagért havi 1 alkalommal elmegyünk, ha Dombóvár vagy Nagykónyi 15 km-es körzetében laksz.
35.000,- Ft/hó-tól

FOLYAM-CSOMAG

10 személynél több főt foglalkoztató cégeknek ajánljuk ezt a könyvelési csomagunkat. Tartalmazza a PATAK-CSOMAG szolgáltatásait, ezen felül pedig képviseljük a céged a hatóságok előtt (NAV, OEP). Igény esetén a könyvelési anyagért havi 1 alkalommal elmegyünk, ha Dombóvár vagy Nagykónyi 15 km-es körzetében laksz.
50.000,- Ft/hó-tól

ONLINE KÖNYVELŐI-CSOMAG

Ez a Nullkilométeres könyvelés! A távolság gyakorlatilag nem akadály, mert bárhol is élsz az országban egyszerűen tudunk kapcsolatot tartani. A számláidat, könyvelési anyagodat beszkenneled és e-mailben elküldöd nekünk. A könyvelés a mi dolgunk. Működik!
18.000,- Ft/hó-tól